Zou het niet fijn zijn als je als ondernemer of professional in je werk gebruik zou kunnen maken van een instrument waarmee je tien keer zo snel situaties en mensen kunt beoordelen? Hoe handig zou dat zijn tijdens een zakelijk gesprek, een vergadering of het nemen van een beslissing?

Het goede nieuws is dat je al over dit instrument beschikt. Het heet intuïtie. En dat je kunt leren hoe je je intuïtie heel effectief kunt inzetten. En dat gaat niet ten koste van je rationele werkprocessen, maar vormt er een zeer nuttige aanvulling op. En iedereen kan het leren!

Wat is intuïtie?
Iedereen beschikt over intuïtie. Je krijgt het mee bij je geboorte. Intuïtie is het vermogen om te ‘weten zonder na te denken’.

Op school, als je verder gaat studeren en op je werk word je geleerd vooral met je hoofd te werken. Alle beslissingen worden rationeel. Gedachten en denkbeelden komen uit je hersenen. Je intuïtie is er nog wel, maar niet actief ontwikkeld.

Werken met en vanuit intuïtie geeft vrijheid en inspiratie. Tijdens de workshop ‘Intuïtie voor ondernemende professionals’ leer je een aantal heel praktische dingen over jouw intuïtie. Concrete oefeningen die je in elke werksituatie kunt toepassen. Je leert feilloos onderscheiden of je iets met je hoofd doet of met je intuïtie. Bijvoorbeeld een beoordeling van een persoon, een situatie of een vraagstuk waarover je een beslissing moet nemen.

Je leert je intuïtie herkennen
Intuïtie uit zich niet bij iedereen op dezelfde manier. De een heeft het in beelden, de ander in gevoel, de derde in een vorm. Tijdens deze workshop leer je hoe jij de uiting van jouw intuïtie leert herkennen.

Er zijn dingen die je belemmeren om je intuïtie in te zetten. Tijdens de workshop besteden we hier uitgebreid aandacht aan. Hoe herken je je belemmeringen en hoe zorg je er vervolgens voor dat je deze elimineert zodat je intuïtie vrij kan stromen?

Je leert intuïtie van patronen te onderscheiden
Bijvoorbeeld: je ontmoet iemand en je krijgt er meteen een naar gevoel bij. Zegt dat iets over die persoon of is dit afkomstig uit een oudere ervaring, die helemaal niets met die persoon te maken heeft? Ook hiervoor hebben we een aantal heel praktische oefeningen.

Voor wie is deze workshop?
Deze workshop is bestemd voor ondernemers en professionals die bewust willen worden van hun intuïtie, willen leren erop te vertrouwen en het succesvol inzetten in hun werk.

Wat levert het je op?
De praktische oefeningen en tips die je tijdens de workshop krijgt, leveren je concrete handvatten die je in alle werksituaties kunt toepassen. Je zult merken dat je hierdoor steeds meer gebruik gaat maken van je intuïtie en er steeds beter op durft te vertrouwen.

Je ontsluit en ontwikkelt een krachtig instrument dat altijd al in je zat. Je zult ervaren dat het inzetten van je intuïtie alles gemakkelijker maakt. Als professional word je effectiever in je werk en ervaar je steeds vaker een gevoel van flow. Je haalt meer uit situaties, lost dilemma’s gemakkelijker op en neemt betere beslissingen.

Gun jij jezelf dit cadeautje?
Schrijf je dan nu in voor de Workshop ‘Hoe ontwikkel je je intuïtie en durf je erop te vertrouwen’?

Eerstvolgende data:
Dagworkshop 10-17u – 9 december 2015
Avondworkshop 17-21u – 5 november 2015 + 19 november 2015

Locatie: Van Dijklaan 22, 1427 AE Amstelhoek (tussen Mijdrecht en Uithoorn).

Kosten: 295 euro exclusief BTW. Inclusief koffie/thee/water en een lekkere lunch.

Vroegboekkorting: Voor alle workshops geldt een vroegboekkorting. Klik hier voor meer informatie over deze aanbieding.