We kennen allemaal het gehaaste gevoel van de dagelijkse drukte op het werk en thuis. Soms is het moeilijk om het overzicht te bewaren. Sterker nog, het is gemakkelijk om het overzicht kwijt te raken en verstrikt te raken in ‘moeten’ en verwachtingen. Je voelt dat het niet goed is, maar hoe kom je daar uit? Hoe neem je afstand en pak je de regie weer terug? Als je dat lukt, gaan de dingen weer veel soepeler en kosten minder energie. Je voelt je blijer en tevreden. De moeite waard om aan te werken dus.

Tijd is geld
De professionals die ik coach en begeleid hebben ieder een unieke vraag. En ze zijn allemaal druk. Ze hebben geen behoefte aan coaching of training die veel tijd kost. Daarom heb ik korte maar zéér impactvolle programma’s ontwikkeld, speciaal voor drukke professionals zoals jij. In 1 dag kunnen we al veel bereiken, en ik heb ook 2 of 3-daagse trainingen en workshops.

Door 35 jaar ervaring in het zakenleven en coaching te combineren met mijn eigen ‘helder zien’ kom ik snel tot de kern en bied ik je concrete handvatten waar jij mee verder kan. Met mijn talent van ‘helder zien’ ben ik geboren. Noem het een soort intuïtie surplus, waarmee ik bewuste én onbewuste signalen direct oppik en interpreteer. Zo kom ik snel tot vakkundige inzichten en scherpe analyses. We werken samen aan je bewustzijn, verdieping en je persoonlijke groei. Heel concreet, zodat je meteen aan de slag kunt en er ook op lange termijn veel aan hebt.

Heldere ervaring
‘Patricia is bijzonder scherp. Door de juiste vragen te stellen, wist ze me snel en zeer accuraat te helpen. Ze is een betrouwbare vakvrouw die op een bescheiden manier haar unieke talent inzet om haar cliënten te helpen. Als psychiater heb ik al veel gezien en gehoord, maar de training van Patricia was een schot in de roos. Heel prettig dat ze wetenschap en kennis combineert met haar gevoel.’ Aldus een deelnemer aan de 1-op-1-coaching.

Wil jij ook ophelderen hoe je jouw werk en jouw leven soepeler en aangenamer kan maken? Meld je dan nu aan via de website, dan gaan we samen aan de slag. Helder en efficiënt.

Hartelijke groet,
handtekening Patricia de Groot