Nieuwe ‘look’

Nieuwsbrief 4 september 2014

‘Staan voor wat ik in de wereld wil neerzetten’

Dit was voor mij de aanleiding om zelf een Carrière APK te ondergaan. Vervolgens heb ik een Identity matrix gemaakt. Dit resulteerde onder andere in het besef dat het tijd werd om al mijn activiteiten (consulten, tweedaagse sessies en trainingen, zowel persoonlijk als zakelijk) samen te voegen en op zoek te gaan naar personen om mijn identiteit en werkwijze te vertalen in een nieuw logo, huisstijl en website.

Helder en fris
Het heeft aardig wat voeten in de aarde gehad voor het uiteindelijke resultaat klaar was. Erik de Vries van WP webbouw (teksten en webbouw) heeft me behoorlijk aan de tand gevoeld over wat ik dan wel in de wereld wil zetten en waarvoor ik sta. Hij heeft dit helder weten te verwoorden in de teksten op mijn website. Saskia Bakker van Frisse Blik heeft deze helderheid met een frisse blik vertaald in een logo dat duidelijk maakt waarvoor mensen mij raadplegen. Zij heeft ook mijn huisstijl en website ontworpen.

Mijn nieuwe logo
Een labyrint. Als je goed kijkt, zie je een ingang en een uitgang. De gedachte hierachter is dat mensen bij mij komen met een vraag/probleem, het labyrint instappen, samen met mij deze vraag/dit probleem uitwerken en daarna mèt het antwoord het labyrint verlaten. De vraag of het probleem kan zowel zakelijk als persoonlijk zijn. Wat de vraag of het probleem ook is: het resultaat dat ik je bied is inzicht, groei en transformatie.

Blog
De blogpagina is nu nog leeg. Binnenkort zal ik regelmatig wetenswaardigheden over inzicht, groei en transformatie publiceren. Mocht je zelf een vraag hebben die je graag in een blogartikel door mij beantwoord wilt hebben, laat het me weten.

Wat vind jij ervan?
Ik ben erg blij met mijn nieuwe ‘look’ en ben heel benieuwd wat jij ervan vindt?

Hartelijke groet,

handtek PdG0001

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *