Tweedaagse 1-op-1 coaching

Ik hanteer een unieke werkwijze: een tweedaagse 1-op-1 coaching. Geen maandenlang traject maar een zeer intensieve aanpak. Twee achtereenvolgende dagen ben ik er helemaal voor jou. In een prettige omgeving gaan we aan het werk om te kijken welke patronen je belemmeren, waar ze vandaan komen en hoe je ze kunt doorbreken om te groeien. We kijken naar je werkelijke drijfveren, wat je echt inspireert en waar je warm van wordt.

Doordat ik beschik over het talent ‘helder weten’ – samen met mijn scherpe intuïtie – kan ik direct doordringen tot de kern en kunnen we in deze twee dagen grote stappen zetten. Je ziet je eigen patronen, gewoontes en overtuigingen onder ogen en wordt je ervan bewust dat je, zonder dat je dat goed door had, al jarenlang dingen op een bepaalde manier hebt gedaan, situaties vanuit een bepaalde optiek hebt bekeken, en mensen op een bepaalde manier hebt behandeld. Zodra je dat ziet, zie je dat je ook andere keuzes kunt maken.

Om dit intensieve proces op een prettige manier te laten verlopen, zorg ik tijdens de tweedaagse sessie voor een veilige en comfortabele sfeer.

Het resultaat is dat je met een veel groter bewustzijn en veel helderder inzicht in je eigen handelen, je drijfveren en je mogelijkheden in het leven staat. De veranderingen die zich na de tweedaagse verder in je voltrekken zorgen ervoor dat je echt kunt groeien, dat je met meer zelfvertrouwen, met meer plezier en met betere resultaten functioneert in je werk en je privéleven.

1-op-1 coaching Haal het beste uit jezelf » Aanmelden / informatie »

1-op-1 coaching Loopbaan-APK Aanmelden / informatie »

1-op-1 coaching Zingeving in leven en werk» Aanmelden / informatie »