Rust in je hoofd

Betere relaties

Succes in je werk

Ja, dat wil ik!

Ben je klaar met die twijfel en onzekerheid over eigenlijk van alles?

Verzucht je weleens dat je zou willen dat het wat makkelijker ging?

Herken je dit?

Je zou willen dat je beter je grenzen kon aangeven

Je weet dat het mogelijk moet zijn meer rust en minder stress te ervaren, maar hoe dan?

Je wil meer succes ervaren in je werk

Je vraagt je af hoe je de relatie met anderen kunt verbeteren

Wil je beter weten wat nu écht bij jou past?
Wil je echt verschil maken in hoe je omgaat met dagelijkse issues?

Creëer dan nu het leven dat bij jou past en ontwikkel je intuïtie met mijn online cursus.

Ontwikkel je intuïtie voor meer professioneel en persoonlijk succes

Deze cursus is echt voor jou als je wilt leren hoe je meer kunt vertrouwen op je intuïtie zodat je betere beslissingen in je werk en je persoonlijke leven maakt.

Zodat je meer energie hebt en flow en focus ervaart in je leven.

Je ziet je relaties verbeteren, je geeft goed je grenzen aan en hebt meer succes.

Vanuit rust in je hoofd ervaar je meer flow en geluk.

Je intuïtie is je beste raadgever. Door je intuïtie toe te laten vergroot je jouw bewustzijn. Moeiteloos.

230928 PdG scaled e1699287881771 | Patricia de Groot | Intuïtie kun je trainen

Met mijn eigen helderheid en unieke methode help ik al meer dan 25 jaar vele ondernemers en professionals om te leren vertrouwen op hun intuïtie voor meer succes en flow in hun leven.

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt

Meer succes in je leven, zowel persoonlijk als zakelijk door de dingen te doen die echt bij je passen.

Meer energie en focus in je leven, waardoor je meer voor elkaar krijg én je fit voelt.

Meer rust in je hoofd en minder stress in het dagelijkse leven.

Betere relaties doordat je beter weet wat jij écht wilt.

 597,00

Online Cursus Ontwikkel je intuïtie voor professioneel en persoonlijk succes

De 5 modules bestaan uit toegankelijke video’s, audiofragmenten, veel voorbeelden, tips en praktische oefeningen, die je thuis wanneer het jou uitkomt in je eigen tempo kunt doen. Het werkboek is zowel online (binnen de cursusomgeving) in te vullen als te downloaden.

Ja, ik doe mee!

Dit krijg je allemaal in de cursus:

Module 1

Intuïtie, je innerlijk kompas

Je leert contact maken met je intuïtie. En hoe je deze verder kunt ontwikkelen. Je kunt er woorden aan geven. Je wordt je bewust op welke manier jij je leven in positieve zin kunt veranderen. Juist door naar je innerlijke stem te luisteren.

Module 2

Je antenne, je sensitiviteit

Je leert signalen opvangen uit het Universum. Wanneer sta jij áan of úit? En hoe switch je tussen die twee? Je leert je intuïtie verder ontwikkelen. Je maakt kennis met je eigen sensitiviteit. Je leert jezelf beter kennen.

Module 3

Energie, je tovermiddel

Alles is energie. Jij en de hele wereld om je heen. Je leert bewust worden van je eigen energieveld en dit te voelen. En hoe je dit veld kunt beïnvloeden. Energie is een tovermiddel. En jij leert eigenaarschap te nemen over je eigen emoties en energie. Zodat je minder stress en meer rust ervaart.

Module 4

Het Universum, oneindige mogelijkheden

Er zijn oneindige mogelijkheden voor iedereen. Dus ook voor jou. Je leert hoe je de boodschappen, tekens en ingevingen kunt ontvangen uit het Universum. Hoe je ze kunt verstaan. En op welke manier dat jou meer succes, rust en geluk kan brengen.

Module 5

Breng Magie in je leven en creëer Flow

Je leert wat flow is en hoe je magie in je leven kunt brengen. Je ontwikkelt jouw persoonlijke strategie om in flow te komen. Zodat je moeiteloosheid kunt ervaren. Je gaat voelen hoe flow jouw intuïtie als het ware vleugels geeft. En hoe je op wonderlijke wijze jouw ideale leven vorm geeft!

Werkboek

Dit kan je in de cursus online invullen. Je kan het werkboek ook downloaden zodat je het altijd bij de hand hebt.

Bonus | Live Q&A

In een live webinar vertel ik meer over mijn online cursus Intuïtie voor persoonlijk en professioneel succes en hoe jij de voorbeelden, oefeningen en tips kunt gebruiken in je leven. Er is ook ruimte om vragen te stellen.

Luister naar je intuïtie en vaar op je innerlijk kompas.

 597,00

Ja, ik doe mee!

Waarom deze cursus uniek is:

Heldere intuïtie

Ik ben geboren met het talent van helder weten en scherpe intuïtie.  Daarmee begeleid ik al meer dan 25 jaar mijn cliënten (onder andere) in het bereiken van persoonlijk en zakelijk succes.

Vanuit eigen ervaring

Alle informatie in deze cursus heb ik geleerd in mijn eigen persoonlijke en professionele leven.  Ik gebruik deze kennis om mijn cliënten bewust te maken van hun  intuïtie, en de mogelijkheden die dit geeft.

Praktisch en ‘down to earth’

In deze cursus vind je veel voorbeelden uit de dagelijkse praktijk en vele tips.Deze kunnen ook jou helpen in het ontwikkelen van je intuïtie en erop leren vertrouwen.

Duidelijk en toegankelijk

De cursus bestaat uit 5 modules met een logische opbouw. Je kan deze cursus op jouw tijd en in jouw eigen tempo doen. Je komt hierin alle dagelijkse issues tegen, aangevuld  met praktische voorbeelden en tips hoe je er anders mee om kan gaan, vanuit je intuïtie.

Dit zeggen anderen over de cursus:

Patricia de Groot

Mijn naam is Patricia de Groot. Al ruim 25 jaar werk ik vanuit mijn talent van ‘helder weten’ en intuïtie. Ik begeleid ondernemers en professionals om zakelijk en persoonlijk succesvol te zijn, door ze te helpen de juiste keuzes te maken. Ik gebruik mijn helder weten en intuïtie om snel en vakkundig inzicht te krijgen in een persoon of situatie.

“Mijn grote drijfveer is bewustzijn, verdieping en ontwikkeling brengen in het leven van anderen zodat zij een succesvol en moeiteloos leven kunnen leven.”

Patricia de Groot | Patricia de Groot | Intuïtie kun je trainen

Intuïtie is weten, zonder te weten hoe je het weet.

Veel gestelde vragen:

Hoeveel tijd kost deze cursus mij?

Als je alle video’s bekijkt, het cursusboek leest en de oefeningen in het werkboek maakt, ben je ongeveer twee uur per module bezig.

Moet ik al ervaring hebben voordat ik begin?

Je hoeft geen ervaring te hebben. Ik neem je stap voor stap mee en leg alles duidelijk uit in de video’s en de lessen. Door daarna de oefeningen in het werkboek te maken wordt het je duidelijk hoe intuïtie werkt. Ook voor jou!

Maakt het uit in welke volgorde ik de modules volg?

Ik raad je aan om eerst alle vijf de modules achter elkaar te volgen. Door dat de modules onderverdeeld zijn in lessen kun je daarna makkelijk onderwerpen terugvinden die je aanspreken, interessant vindt, en nog een keer wilt doornemen.

Hoe ziet de cursus er precies uit?

De cursus bestaat uit vijf modules en diverse lessen. Alle lessen hebben een introductie, video’s, voorbeelden, tips en een werkboek.

Kan ik ook vragen stellen?

Wellicht staat de vraag die je hebt in deze Q & A. Ook geef ik regelmatig een Q & A webinar waar je vragen kunt stellen. Natuurlijk kun je mij ook via mail bereiken: info@patriciadegroot.nl

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je hebt na aankoop één (1) jaar volledige toegang tot de gehele online cursus. In het geval van een module is dit zes (6) maanden Wil je langer toegang? Stuur me een mail.