Over mij

Als kind was ik al zeer sensitief. Als er in een situatie tussen mensen iets speelde wist ik meteen wat er aan de hand was. Maar ik zag het niet als iets bijzonders, ik dacht dat iedereen dat had en sprak daar in mijn jeugd nooit over. Op mijn tweeëntwintigste vroeg een vriendin, die wel wist van mijn sensitiviteit, iets over een vriend van haar te vertellen. Ik pakte zijn hand en kreeg allerlei informatie. Vanaf dat moment besefte ik dat ik een bijzonder talent had, een ‘helder weten’.  In mijn carrière in het bedrijfsleven, waar ik o.a. verschillende managementfuncties bekleedde, kwam dit goed van pas. Als ik ergens binnenkwam wist ik meteen wat er speelde en kon ik snel naar de kern van het probleem.

Omslag

Toen ik in 1997 aan het herstellen was van een fikse burn-out, besloot ik dat ik meer met mijn talent wilde doen. Ik besefte dat ik mensen kon helpen bewust te worden van hun problemen, hun conditioneringen en overtuigingen, de patronen die ze belemmeren om zich volledig te ontwikkelen. Ik zag het allemaal zo duidelijk, waarom zou ik mijn heldere inzicht niet gebruiken om mensen te helpen?

Eigen bedrijf

Dit alles leidde tot de oprichting van mijn eigen bedrijf. Ik volgde opleidingen over Regressie, Enneagram, Familie- en organisatieopstellingen, Kernkwaliteiten, Mindmapping en Rouw en Verlieskunde. Ik ben NLP Business Master Practitioner en Internationaal gecertificeerd NLP trainer en gaf vele jaren gecertificeerde NLP Business Practitioner- en Mastertrainingen in het bedrijfsleven. Tot op de dag van vandaag werk ik aan mijn eigen ontwikkeling.

Ruim 35 jaar ervaring

Mijn werkwijze is een combinatie van ruim 35-jaar ervaring in het bedrijfsleven en mijn talent van ‘helder weten’. Dit krachtig samenspel zet ik in om snel en vakkundig inzicht te krijgen in een persoon of situatie. Mijn grote drijfveer is bewustzijn, verdieping en ontwikkeling brengen in het leven van anderen. Deze tijd is er ook rijp voor. Steeds meer mensen en bedrijven krijgen door dat de mooiste ontwikkelingen en de grootste successen te vinden zijn door naar binnen te kijken. Door af te rekenen met patronen die je niet meer helpen en je te bevrijden van blokkades, kun je je volledige potentieel als mens en als professional ontplooien. De vitaliteit en het levensgevoel dat je daarvan krijgt zijn onbetaalbaar.

“Een tweedaagse coaching door Patricia is vergelijkbaar met een jaar coaching elders.”

Meer recensies

Werkterrein

Mijn activiteiten bestaan uit het coachen, begeleiden en adviseren van ondernemers en professionals die zich willen ontwikkelen, zowel zakelijk als persoonlijk . Dat doe ik in de vorm van intensieve tweedaagse
1-op-1 coaching en consulten over  werk- en levensvragen.

ebook innerlijke leiderschap

Gratis e-book Innerlijk Leiderschap

Innerlijk leiderschap is uitzoeken wat jou drijft en wat jou weerhoudt. Uitzoeken wat je nodig hebt om jezelf aan te sturen en wat juist niet. Uitzoeken wat jouw mindset is en hoe je die kunt veranderen om werkelijk het beste uit jezelf te halen. In dit gratis e-book lees je veel tips hoe je dit kunt doen.

Gratis e-book aanvragen