Online academy

Je innerlijk kompas

Intuïtie zit in je levenspakketje. Zo noem ik het pakketje waarmee je geboren bent. In dit pakketje zit ook alles wat je van je ouders meekrijgt: erfelijkheid, patronen en overtuigingen. Dat maakt het een aards gegeven, want het komt met je geboorte en je hebt geen keuze of je het wel of niet wilt hebben. Je intuïtie heeft zoveel in zich, veel meer dan je beseft. Ze is zoveel waar je vaak geen woorden voor hebt, maar je ‘weet’ het wel. We zijn gewend om onze ratio te gebruiken als we beslissingen nemen. Maar we kunnen nooit zoveel bedenken, als ons intuïtie ons kan vertellen.

“Mijn grote drijfveer is bewustzijn, verdieping en ontwikkeling brengen in het leven van anderen. Want elk mens heeft intuïtie. En zodra je daar aandacht en betekenis aan geeft, kun je beter je eigen richting bepalen. Niet alleen zakelijk, maar ook in je persoonlijke leven.”

Intuïtie kun je trainen

Ik vergelijk de training met die van je spieren, om je bewust te maken van de aandacht en het doorzettingsvermogen die het vergt. Maar er is toch ook een groot verschil. Als je je spieren gaat trainen, oefen je kracht uit. Je kunt ‘duwen’ om resultaat te krijgen. Bij intuïtie gaat het om je open stellen en ‘ontvangen’ van de informatie. Uiteindelijk zal dat moeiteloos kunnen gaan, zonder dat je ervoor hoeft te zweten. En zo leer je luisteren naar je intuïtie als je innerlijk kompas. Via mijn online academy bied ik je verschillende mogelijkheden aan om je intuïtie te trainen:

Wil je meer weten? Neem dan graag contact met mij op!

Roadmap Patricia de groot | Patricia de Groot | Intuïtie kun je trainen

Gratis ROADMAP voor moeiteloos vertrouwen op je intuïtie

In mijn roadmap geef ik je 5 belangrijke tips om zowel zakelijk als persoonlijk succesvol te zijn. Tips die je in de juiste richting wijzen op je eigen pad. Want ook jij kunt leren luisteren naar je intuïtie!

Gratis roadmap aanvragen