Haal het beste uit jezelf!

In deze tweedaagse 1-op-1 Coaching sessie ontdek je welke patronen, overtuigingen en conditioneringen je belemmeren om je verder te ontplooien. Zowel persoonlijk als zakelijk. Je krijgt inzicht in je valkuilen en sterke kanten. Je nieuwe inzichten helpen je om je valkuilen achter je te laten en je verder te ontwikkelen.

  • Wil je alles uit je werk en leven halen werk maar weet je niet hoe?
  • Weet je wat jou tegenhoudt om je doelen te bereiken?
  • Wil je meer rust, balans en zelfvertrouwen?
  • Welke personen of gebeurtenissen belemmeren je en weet je ook waarom?
  • Wil je meer levensgeluk en werkplezier ervaren?
Ja, ik wil het beste uit mezelf halen

Op zoek naar je doelen en drijfveren

Tijdens de Tweedaagse 1-op-1 Coaching wordt duidelijk wat jouw belemmeringen en doelen zijn en welke drijfveren daarbij horen. Zodra je weet wat je drijfveren zijn en waardoor deze zijn ontstaan, weet je ook of deze je nog vooruit helpen. Het hebben van de juiste drijfveren is cruciaal. Vaak kosten achterhaalde overtuigingen en het naleven van de verkeerde drijfveren onbewust veel energie.

Wat is jouw groeipotentieel?

Na het onderzoeken van je knel- en leerpunten, help ik je om jouw talenten, mogelijkheden en competenties verder uit te diepen. Je ontdekt waar voor jou kansen liggen in je persoonlijke en professionele functioneren. Samen brengen we je persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en professionele doelen in kaart.

Je talenten in kaart brengen en inzetten

Na deze 1-op-1 Coaching weet je welke patronen je belemmeren, wat je drijfveren zijn en welke uitwerking ze hebben in je persoonlijke en professionele functioneren. Je leert hoe je vanuit je eigen kracht kunt functioneren.

Je brengt je eigen talenten in kaart en leert hoe je ze het beste inzet. Zo bereik je makkelijker en met meer plezier betere resultaten privé en in je werk.

De reviews zijn ook te lezen op Springest en via mijn LinkedIn-profiel.

Hoe ziet de Tweedaagse Persoonlijke Coaching eruit?

Stap 1: Intake
Je begint met een intake. We bespreken al je wensen en waar je tegenaan loopt. Aan de hand van de intake bepalen we de onderwerpen die we uitdiepen tijdens de tweedaagse.
Stap 2: Twee dagen één-op-één Coaching
De 1-op-1 is intensief. In 2 dagen gaan we dieper in op jouw patronen, overtuigingen, doelen en drijfveren. Ik help je te ontdekken hoe je je patronen doorbreekt, waar jouw kansen en mogelijkheden liggen op persoonlijk en professioneel vlak en hoe je je doelen kunt bereiken.
Stap 3: Nazorg
Ook nazorg is inbegrepen in de 1-op-1 Coaching. Na circa 2 en 6 weken na de tweedaagse sessie hebben we telefonisch contact om de voortgang te bespreken..
  • Eén-op-één Coaching
  • 2 aaneengesloten dagen van 10.00-17.00 uur
  • Comfortabele en rustige locatie in het midden van het land
  • Inclusief intakegesprek, lunches en nazorggesprekken
  • € 2.850,- excl. btw.

Wil jij het beste uit jezelf halen?

Heb je een vraag of wil je een Tweedaagse 1-op-1 Coaching inplannen?

Ja, dat wil ik