Aanbod

Tweedaagse 1-op-1 Coaching

Ik hanteer een unieke werkwijze: een tweedaagse 1-op-1 coaching. Geen maandenlang traject maar een zeer intensieve aanpak. Twee achtereenvolgende dagen ben ik er helemaal voor jou. In een prettige omgeving gaan we aan het werk om te kijken welke patronen je belemmeren, waar ze vandaan komen en hoe je ze kunt doorbreken om te groeien. We kijken naar je werkelijke drijfveren, wat je echt inspireert en waar je warm van wordt. De tweedaagse is er in 3 varianten. “Haal het beste uit jezelf“, “Loopbaancoaching” en “Zingeving

Meer informatie

Training “Hoe verbind jij je?”

Hoe verbind jij je persoonlijk en als professional? Welke verbinding ga je aan en misschien nog belangrijker: welke ga je uit de weg  en waarom? Neem jij je opvoeding mee in je relatie en/of werk?
In deze 7-daagse training wordt je je bewust wat verbinding inhoudt, hoe jij dat doet en vanuit welke mechanismen/patronen.

Meer informatie

Persoonlijk consult

Zit je met een concrete vraag over je relatie, je gezin, je huis, je werk? Of over jezelf, je eigen persoonlijke ontwikkeling? Of is je vraag nog niet zo concreet maar heb je behoefte aan iemand die even met je meekijkt?

Meer informatie

Zakelijk consult

Ben je ondernemer of zzp’er en worstel je met een vraag of een probleem in je bedrijf? Of ben je aan het dubben welke van de vele ideeën die je hebt jou het meeste succes zal opleveren?

Meer informatie