Consult

Persoonlijk consult

Zit je met een concrete vraag over je relatie, je gezin, je huis, je werk? Of over jezelf, je eigen persoonlijke ontwikkeling? Of is je vraag nog niet zo concreet maar heb je behoefte aan iemand die even met je meekijkt? Dan is een Persoonlijk consult een goed idee. Door mijn scherpe intuïtie en talent van ‘helder weten’ kan ik snel zien waar het aan schort en in welke richting voor jou de oplossingen te vinden zijn. Ik kan voor jou verhelderen waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren, en waar voor jou de beste kansen liggen. Een Persoonlijk consult duurt een uur.

Aanmelden / informatie


Zakelijk consult

Ben je ondernemer of zzp’er en worstel je met een vraag of een probleem in je bedrijf? Of ben je aan het dubben welke van de vele ideeën die je hebt jou het meeste succes zal opleveren? Dan is een Zakelijk consult een goede manier om aan de antwoorden te komen die je nodig hebt. Met mijn scherpe intuïtie en talent van ‘helder weten’ heb ik al veel ondernemers en professionals verder kunnen helpen die met soortgelijke vragen bij me kwamen. Een Zakelijk consult duurt een uur.

Aanmelden / informatie

Praktisch en kosten

De kosten zijn € 100,- per uur voor een particulier consult inclusief btw, Voor een zakelijk consult zijn de kosten € 175,- per uur exclusief btw.