Haal eruit wat er in zit!

Inleiding

De training Persoonlijke Kracht is voor die mensen die nog meer uit zichzelf willen halen. Tijdens de training krijg je helderheid over je sterke punten, en hoe je deze voluit kunt inzetten. Je leert alles wat er in je zit te benutten: je volledige potentieel aan mogelijkheden, vaardigheden en talenten. Je ontwikkelt je persoonlijke kracht en persoonlijk leiderschap.
De training biedt een combinatie van persoonlijke begeleiding en groeps-interactie. Het werken in een groep met andere gedreven professionals die in een soortgelijke situatie zitten als jij, levert tot 70% meer inzicht op in je verbeterpunten dan het leereffect dat je als individu alleen kunt bereiken (bron: Teletraining). Dat maakt de training Persoonlijke Kracht tot een uitermate krachtig instrument om jouw professionele en persoonlijke effectiviteit een boost te geven.

Na afloop van de training

  • heb je meer inzicht in je kwaliteiten, talenten en valkuilen
  • weet je wat jou motiveert, energiek en veerkrachtig maakt
  • heb je een heldere routekaart uitgestippeld voor jouw verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling

De trainer

patricia-de-grootPatricia de Groot is een zeer ervaren trainer, die al ruim 25 jaar haar sporen in het bedrijfsleven heeft verdiend. Zij beschikt over het vermogen van helder weten en een scherpe intuïtie, waardoor zij onmiddellijk doorziet welke factoren een rol spelen bij het (niet) bereiken van jouw optimale effectiviteit in je professionele functioneren. Veel professionals zijn zich niet voldoende bewust van blokkades en overtuigingen die hen belemmeren bij het volledig ontplooien van hun talenten, drijfveren en kwaliteiten. In deze training helpt Patricia jou met haar unieke werkwijze deze te ontdekken en volledig te benutten. Het effect is een krachtig gevoel van motivatie, vitaliteit, energie en veerkracht. Je ontdekt je persoonlijke kracht en weet hoe je die in elke situatie kunt oproepen.

wendy
De coach

Patricia wordt bijgestaan door Wendy Pater, een eveneens ervaren coach op het gebied van persoonlijke  en professionele ontwikkeling. Wendy heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven onder andere als leidinggevende. Voor haar persoonlijke ontwikkeling heeft zij meerdere opleidingen gevolgd voor coaching,  training en verliesbegeleiding. Haar professionele  en levenservaringen zet zij graag in als coach tijdens deze training.

De training

Naam: Training  Persoonlijk Leiderschap: je Persoonlijke Kracht
Doelgroep: professionals die meer uit zichzelf willen halen en hun volledige potentieel willen benutten
Duur: 2 aaneengesloten dagen en een vervolgdag
Data: do 12 + vr 13 oktober en dinsdag 7 november 2017
Max. aantal: 10 deelnemers
Begeleiding: Patricia de Groot en Wendy Pater
Investering: € 1.795,- excl. BTW, inclusief lunch en locatie arrangement
Locatie: Kunsterf, Demmerik 47 in Vinkeveen http://www.kunsterf.nl/

INSCHRIJVEN »

Meer over de training

De training Persoonlijke Kracht is een driedaagse training, verdeeld over twee aaneengesloten dagen en een vervolgdag.

Dag 1 en 2:

Plaatsbepaling: waar sta je nu?
Ontdekkingsreis: wat zijn je kwaliteiten, talenten en valkuilen?
Verdieping: door welke overtuigingen en belemmeringen laat jij je (mis)leiden?
Inzicht: wat zijn je drijfveren en waarom drijven deze jou?
Analyse: wat is NU echt van belang voor je en in welke mate is het er?
Kracht: benut jij je persoonlijke energie, vitaliteit en veerkracht?

Tussen dag 2 en dag 3 werk je een persoonlijke opdracht uit.

Dag 3:

Levensfase: je hebt helder voor ogen in welke fase je zit
Succesfactoren: je herkent ze en weet hoe je ze in kunt zetten
Routekaart: jouw persoonlijke roadmap naar volledige ontplooiing, mét bewegwijzering

Inschrijven

Heb jij ook het gevoel dat je nog niet alles eruit haalt wat in je zit? Wil jij de beste versie van jezelf worden? Schrijf je dan nu in voor de training Persoonlijk Leiderschap: je Persoonlijke Kracht.

Overige informatie en opties

  • Voorafgaand aan de training vindt er een telefonische intake plaats om wensen, doelen en verwachtingen door te spreken.
  • Aanvullende individuele coaching behoort tot de mogelijkheden.
  • Vind je deze training interessant, maar heb je geen zin in een groep, dan kun je er ook voor kiezen deze als tweedaagse 1-op-1 met Patricia de Groot te doen.
  • Deze training is ook mogelijk als maatwerktraject in-company. Hierbij wordt extra aandacht gegeven aan het krachtig uitdragen van persoonlijke en organisatiedoelstellingen.
  • Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden: stuur een e-mail naar info@patriciadegroot.nl of bel 0297 – 28 10 28.

INSCHRIJVEN »