Sta je voor een belangrijke keuze? En wil je graag zeker weten dat je de juiste beslissing neemt? Maar twijfel je over alle opties die er zijn? Dan heb ik nieuws voor je.

Helderheid in een Handomdraai is een nieuwe manier waarop ik professionals en ondernemers help om knopen door te hakken. In een gesprek van 90 minuten behandelen we jouw vraag en vinden we het antwoord met de beste uitkomst voor jou.

Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met mijn manier van werken? Dat kan. En als je al eerder een tweedaagse 1-op-1 bij mij hebt gedaan, is dit een fijne manier om nieuwe vragen onder de loep te nemen.

“Ik werk vanuit mijn helder weten en intuïtie om mensen te helpen bij belangrijke vragen over leven en werk. Ik tune in op een vraagstuk en zie de best mogelijke oplossing, die past bij jou.”

Ik gebruik mijn eigen intuïtie en helder weten om naar jouw vraag te kijken. Dat betekent niet dat ik de antwoorden bedenk. Jouw innerlijke stem weet dat als geen ander. Ik lees jouw energie. De manier waarop je dingen zegt. En ik zie de beste versie van jou in de toekomst. Voor mij is dat heel gewoon. Die gave had ik als kind al. Nu help ik al ruim 35 jaar anderen om helderheid te krijgen. En verbinding te maken met hun eigen innerlijke stem.

Helderheid in een Handomdraai

  • Heb je een probleem of zit je hopeloos vast?
  • Zit je met een concrete vraag over relaties, huis, werk of bedrijf?
  • Wil je meer weten over jezelf of jouw persoonlijke ontwikkeling?
  • Is je vraag wellicht minder concreet maar voel je dat er iets niet klopt?
  • Heb je chaos in je hoofd en heb je behoefte om dingen op een rijtje te krijgen?

Mijn ‘helderheid in een handomdraai’ biedt jou de duidelijkheid en antwoorden die je zoekt. In anderhalf uur tijd geef ik antwoord op soms hele grote vragen, waardoor jij in staat bent om de juiste keuzes te maken. Duidelijk, concreet en praktisch.

Een gesprek van 90 minuten
Jij kiest: online of live op mijn locatie in Amstelhoek
Je kunt direct een afspraak maken in mijn online agenda
De investering bedraagt € 375,- excl. BTW

Ik spreek je graag!

Met een hartelijke groet, Patricia