Anders denken – van inzicht tot uitzicht

Patricia de Groot

Anders denken, hoe doe je dat?

anders-denkenHoe kom je door de vaste patronen waar je vaak in vast zit tot nieuwe inzichten? En hoe kan dit uiteindelijk leiden tot uitzicht? In het boek ‘Anders denken – van inzicht tot uitzicht’ daagt Patricia de Groot je uit om je leven een andere, effectievere invulling te geven. Door dingen anders te zien, door bewust anders te denken. Je wordt meegenomen in een landschap van taal, bewustwording, communicatie en denkpatronen. Boeiend en soms ook confronterend. Bronnen van energie worden aangeboord en sporen je aan om negativiteit om te zetten in een positievere denkwijze. Dit boek vormt je start van een nieuwe manier van denken die je veel moois gaat opleveren.

Een praktisch boek

Het boek blinkt uit in overzicht en duidelijkheid en is gemakkelijk te lezen. Daardoor ga je het ook echt praktisch gebruiken. Je kunt de vele tips uit het boek direct in de praktijk toepassen. Daardoor kom je tot verrassende conclusies over jezelf. Het boek leert je om op een positievere en effectievere manier met anderen te communiceren en biedt inzage in het ontstaan van je persoonlijke routekaart. Na het lezen van het boek ben je beter in staat effectief te communiceren.

‘Anders denken’ bestellen

Sta je open om aan jezelf te werken en van inzicht naar uitzicht te gaan? Om rust te krijgen en boven op de berg te gaan staan om te kunnen genieten van het uitzicht? Bestel dan nu het boek ‘Anders denken’ van Patricia de Groot en leer hoe je de technieken in de praktijk kunt toepassen.
Het boek is verkrijgbaar voor € 17,50,- (inclusief BTW, exclusief verzendkosten). UITVERKOCHT