Wil je betere relaties en meer levensgeluk?

In mijn nieuwe boek ‘Jouw wil staat op de gang’ leg ik helder uit hoe je dat bereikt.

Boekbanner website 2 | Patricia de Groot | Intuïtie kun je trainen

Bestel hier het boek

Boekprijs: 27,95 incl. verzendkosten en 9% BTW

Meer levensgeluk

Met dit praktische boek krijg je inzicht in het ontstaan van jouw hechtingsdynamieken, zoals bindingsangst en verlatingsangst, en je patronen. Hierdoor heb je de keuze om er anders mee om te gaan. Je verandert niet per se dat patroon, maar je keuze verandert wèl de dynamiek! Dan kun je kiezen voor andere, waarschijnlijk betere, persoonlijke en zakelijke relaties en meer levensgeluk.

Doorbreek je vicieuze cirkels

De impact van je hechting, je patronen, overtuigingen en het gedrag van je ouders en andere belangrijke personen (gezinsleden, familie) op jou als kind is enorm. Niet alleen op jouw gedrag, je zelfbeeld en functioneren als mens, maar vooral op hoe je omgaat met anderen; in je privéleven, in je werkomgeving en in het dagelijks leven. Dat kan prettige en minder prettige gevolgen hebben.
Zolang je je niet bewust bent van je hechting en je manier van hechten, leef je de uitwerking ervan onbewust. De geschiedenis zal zich kunnen blijven herhalen. Patronen vormen namelijk een vicieuze cirkel.

Lees (gratis) het eerste hoofdstuk

patricia de groot | Patricia de Groot | Intuïtie kun je trainen

Over Patricia de Groot

Patricia de Groot, coach, trainer en adviseur, maakt het onzichtbare zichtbaar en het onbewuste bewust. Ze onderscheidt zich door haar talent van helder weten en scherpe intuïtie. Ze adviseert en coacht managementteams, ondernemers en professionals die zich willen ontwikkelen, zowel zakelijk als persoonlijk.

Bestel hier het boek