Loopbaancoaching: Loopbaan APK

De Loopbaan APK, startschot voor jouw volgende stap?

  • Loop je in je werk steeds tegen hetzelfde aan?
  • Heb je het idee ‘vast’ te zitten en weet je niet hoe verder?
  • Doe je nog steeds niet wat je eigenlijk wilt doen?
  • Heb je het gevoel dat je talenten en mogelijkheden niet voldoende uit de verf komen?
  • Ben je toe aan een volgende stap en weet je niet welke?

Met mijn heldere blik help ik je om alles in het juiste perspectief te zien en weet je binnen 2 dagen waar jouw toekomst ligt. Je ontdekt wat jouw pijnpunten zijn en hoe je deze aanpakt. Na afloop zit je vol energie en ben je gefocust. Met je persoonlijke actieplan ga je aan de slag met de volgende stap in je loopbaan.

Reacties van deelnemers:
Babette: “Patricia heeft mij enorm veel inzicht gegeven over wie ik, waar mijn talenten liggen en waar mijn energie weglek zit. Dit geeft inzicht en vertrouwen. Na twee dagen Loopbaan APK heb je alle handvaten om je toekomst, met energie, weer richting te geven en je eigen koers te bepalen.”

Thijs: “Patricia is iemand die je op je gemak stelt, veel kennis van zaken heeft en je geeft wat je nodig hebt in plaats van wat je denkt nodig te hebben. De tweedaagse 1-op-1 sessie is een aanrader. Het was zeer interessant, intensief en effectief.”

Marlous: “Door 1 op 1 met elkaar in gesprek te gaan is er veel meer diepgang in het gesprek geweest. Hierdoor heb ik veel inzicht gekregen in de situatie waar ik nu sta en welke richting voor mij succesvol zal zijn. Ik heb veel handvaten gekregen waar ik concreet mee aan de slag kan gaan.”

Oscar: “Lees mijn persoonlijke verhaal

Ja, ik wil een Loopbaan APK

De Loopbaan APK is geschikt voor zowel professionals in loondienst als voor zelfstandig ondernemers.

Hoe ziet de Loopbaan APK eruit?

  • Eén-op-één Loopbaancoaching
  • 2 aaneengesloten dagen van 10.00 -17.00 uur
  • Comfortabele en rustige locatie in het midden van het land
  • Inclusief intakegesprek, lunches en nazorggesprekken
  • € 2750,- excl. btw.

Stap 1: Intake
Je begint met een intake. We bespreken al je wensen en waar je tegenaan loopt. Aan de hand van de intake bepalen we de onderwerpen die we uitdiepen tijdens de Loopbaan APK.

Stap 2: Twee dagen één-op-één Loopbaancoaching
De Loopbaan APK is intensief. In 2 dagen gaan we dieper in op de onderwerpen die we bepaald hebben. Het resultaat is je Persoonlijke Profileringsplan, een handleiding om resultaat en je doelen te behalen. Hierin vind je handvatten om je valkuilen te vermijden en je kwaliteiten en mogelijkheden nog beter te gebruiken en je werkplezier te verhogen.

Stap 3: Nazorg
Ook nazorg is inbegrepen in de Loopbaan APK. Ik ben via e-mail en telefoon beschikbaar voor al je vragen. Hiervoor bepalen we 2 momenten, normaal gesproken 2 weken en 6 weken na de tweedaagse sessie.

Zet jij binnenkort de volgende stap in je loopbaan?

Heb je een vraag of wil je een Loopbaan APK inplannen?

Aanmelden / informatie