Life coaching: Haal het beste uit jezelf!

  • Wil je alles uit je werk en leven halen werk maar weet je niet hoe?
  • Weet je wat jou tegenhoudt om je doelen te bereiken?
  • Welke personen of gebeurtenissen belemmeren je en weet je ook waarom?

In deze tweedaagse 1-op-1 Life coaching sessie ontdek je welke patronen, overtuigingen en conditioneringen je belemmeren om je verder te ontplooien. Zowel persoonlijk als zakelijk. Je krijgt inzicht in je valkuilen en sterke kanten. Je nieuwe inzichten helpen je om je valkuilen achter je te laten en je verder te ontwikkelen.

Ja, ik wil een tweedaagse 1-op-1

Op zoek naar je doelen en drijfveren

Tijdens de Tweedaagse 1-op-1 Life coaching wordt duidelijk wat jouw belemmeringen en doelen zijn en welke drijfveren daarbij horen. Zodra je weet wat je drijfveren zijn en waardoor deze zijn ontstaan, weet je ook of deze je nog vooruit helpen. Het hebben van de juiste drijfveren is cruciaal. Vaak kosten achterhaalde overtuigingen en het naleven van de verkeerde drijfveren onbewust veel energie. Als levenscoach help ik je dat te voorkomen.

Wat is jouw groeipotentieel?

Na het onderzoeken van je knel- en leerpunten, help ik je om jouw talenten, mogelijkheden en competenties verder uit te diepen. Je ontdekt waar voor jou kansen liggen in je persoonlijke en professionele functioneren. Samen brengen we je persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en professionele doelen in kaart.

Je talenten in kaart brengen en inzetten

Na deze 1-op-1 Life coaching weet je welke patronen je belemmeren, wat je drijfveren zijn en welke uitwerking ze hebben in je persoonlijke en professionele functioneren. Je leert hoe je meer kunt functioneren vanuit je eigen kracht.

Daarnaast breng je je eigen talenten in kaart en leert hoe je ze het beste inzet. Zo bereik je makkelijker en met meer plezier betere resultaten privé en in je werk.

Hoe ziet de Tweedaagse Life coaching eruit?

  • Eén-op-één Life coaching
  • 2 aaneengesloten dagen van 10.00-17.00 uur
  • Comfortabele en rustige locatie in het midden van het land
  • Inclusief intakegesprek, lunches en nazorggesprekken
  • € 2750,- excl. btw.

Stap 1: Intake
Je begint met een intake. We bespreken al je wensen en waar je tegenaan loopt. Aan de hand van de intake bepalen we de onderwerpen die we uitdiepen tijdens de tweedaagse.

Stap 2: Twee dagen één-op-één Life coaching
De 1-op-1 is intensief. In 2 dagen gaan we dieper in op jouw doelen en drijfveren. Ik help je te ontdekken waar jouw kansen en mogelijkheden liggen op persoonlijk en professioneel vlak en hoe je je doelen kunt bereiken.

Stap 3: Nazorg
Ook nazorg is inbegrepen in de 1-op-1 Life coaching. Ik ben via e-mail en telefoon beschikbaar voor al je vragen. Hiervoor bepalen we 2 momenten, normaal gesproken 2 weken en 6 weken na de tweedaagse sessie.

Wil jij het beste uit jezelf halen?

Heb je een vraag of wil je een Tweedaagse 1-op-1 Life coaching je  inplannen?

Aanmelden / informatie