Mijn hond is onlangs vrij plotseling overleden. Lizzy was niet mijn eerste hond en ook zeker niet mijn laatste. Maar zij was voor mij heel bijzonder en dierbaar. Soms heb je dat met mensen of met dieren in je leven.

Je kan er moeilijk woorden aan geven.
Maar het voelt als een ziel die bij jou hoort. Begrip zonder woorden. Energie die je verbindt met deze aarde en je vreugde geeft.

Hoe ga je om met verlies?
Natuurlijk is er diep verdriet. Maar ook dankbaarheid voor de tijd die je samen had. Want zo’n diepe verbinding voelen is een groot cadeau voor ieder mens.

Verdriet kan verlammen.
Dat mag natuurlijk wel eventjes. Maar je moet ook weer door met leven. En je dingen doen. Hoe krijg je dat voor elkaar?

Er is een dunne sluier tussen hier en daar.
Nu Lizzy net is overleden voelt het alsof de sluier tussen mij en haar nog heel dun is. Ze is nog dichtbij me. Maar in een andere dimensie.

Je kent dat gevoel misschien wel als je een dierbare verloren hebt.
Ze zijn in je gedachten en soms zie je hem of haar zelfs nog in beelden of hoor je de geluiden. Echt weg? Nee, dat zijn ze nog niet.

Dat contact kan troost bieden.
Zeg gewoon ‘ik hou van jou’ tegen een foto of in gedachten. De verbinding blijft. Het geeft troost en maakt je rustig. Het maakt verdriet hanteerbaar. Het verlamt niet meer.

Neem de tijd die je nodig hebt om los te laten.
Zeker als je plotseling iemand verliest, die je dierbaar is. Er zijn geen regels voor.

Boodschappen ontvangen van overleden dierbaren?
Dat kunnen we allemaal. Dat is een gevoel, een teken of een zuchtje wind dat langs je wangen glijdt. Als je ervoor open staat geeft dat veel troost.

Ga op je gevoel af.
En versterk je intuïtie zodat je meer in verbinding staat met alles om je heen. Dan ontvang je wat je nodig hebt. Wil je leren meer op je intuïtie te vertrouwen? En tekens leren herkennen op je pad? Meld je aan voor mijn online programma ‘Ontwikkel je intuïtie voor professioneel en persoonlijk succes’. Ik geef je daarin alles wat je nodig hebt om je intuïtie verder te ontwikkelen. Je ontdekt je sensitiviteit, leert werken met energie en manifesteren als een pro. Zodat je in flow jouw ideale leven kan creëren.

Meer weten? Lees dan mijn gratis e-book: ‘Roadmap voor je intuïtie’.