Je dromen waarmaken? Dat klinkt altijd zo heerlijk! Maar lijkt lang niet voor iedereen weggelegd. Of toch wel? Met de juiste focus en voldoende aandacht kan iedereen bereiken wat hij wil. En nee, niet alles past bij jou. Maar als je de juiste doelen kiest, kan je die bereiken als je controle neemt over je aandacht.

Leren manifesteren
Je wil je dromen waarmaken. En je wil ze manifesteren. Hoe werkt dat? Manifesteren begint bij weten wat je écht wilt. En voelen wat bij jou past. Daarvoor heb je jouw intuïtie nodig. Dan zet je doelen die haalbaar zijn. En richt je je focus, aandacht en energie op jouw dromen. Je vraagt het Universum om hulp. Zo zet je wonderen in gang. Tot slot maak je voldoende ruimte om alles te ontvangen waar je van droomde.

Weten wat je wil, maar toch uitstellen
Je weet wat je wil en ziet je droomleven al voor je. Maar toch lukt het je niet? De meeste mensen raken afgeleid van hun doel. En bereiken het daardoor nooit. Misschien denk je dat je eerst al je twijfels uit de weg moet ruimen? En dat het beeld van jouw einddoel altijd, de hele dag door, helder moet zijn? Welnee, zo perfect ziet niemands leven eruit. Perfectie is helemaal geen voorwaarde om te manifesteren wat je wenst.

Vandaag al beginnen je aandacht te richten
Je hoeft niet eerst alle twijfels, problemen en onzekerheden te transformeren, voordat je aan manifesteren toe kan komen. Je kan vandaag al beginnen. Je hoeft alleen je aandacht onder controle te krijgen, zodat je die goed kan richten.

TIP 1. Schrijf al je twijfels, onzekerheden en problemen op een stuk papier en neem er afscheid van. Verscheur, begraaf of verbrand het. Nee, het lost de problemen niet gelijk op, maar zorgt er wel voor dat ze uit je systeem verdwijnen. Zo kan je met meer energie, focus en aandacht aan je doelen werken.
TIP 2. Richt meer dan de helft van de tijd je aandacht op wat je wenst. Dan gaat er voldoende energie naar jouw dromen om ze daadwerkelijk te manifesteren. Jouw gewenste realiteit heeft het grootste deel van je aandacht nodig. En dat lukt ook als je op andere momenten je twijfels of onzekerheden voelt. Dat is geen enkel probleem!
TIP 3. Neem je aandacht onder controle door deze goed te richten op je intenties en doelen. Maar ontspan ook en blijf losjes in het proces. Zo maak je ruimte om te ontvangen. En dat is waar the magic happens. Manifesteren is namelijk niet ‘duwen en trekken’, maar ‘in dankbaarheid ontvangen’.

Wil je er alles over weten? En leren manifesteren als een pro?

Doe dan mee met mijn workshop ‘Hoe ontwikkel je je intuïtie en durf je erop te vertrouwen?’ op 25 november 2023.