Ik wens je een gelukkig nieuw jaar! Hoe ziet dat er voor jou uit? Geluk is voor iedereen anders. Het is de kunst om je eigen geluk te vinden. We doen zo vaak wat we denken dat van ons verwacht wordt. Of we laten ons ego teveel aan het woord bij het maken van keuzes in ons leven. Wat brengt mij aanzien of geeft mij status? Waarmee verdien ik het meeste geld? Het heeft niet veel met werkelijk geluk te maken. Wil jij dit jaar plannen smeden, waar jij echt gelukkig van wordt? Januari is een goede maand voor nieuwe plannen. Heb jij die al helder voor ogen? 

Je intuïtie laten spreken

Als je nieuwe plannen maakt, denk je die vaak uit in een analytisch perspectief. Maar ons denken is vaak beperkt. We nemen ons gevoel en innerlijke drijfveren zelden mee in beslissingen die we maken met ons hoofd. Dat maakt een doordacht plan vaak niet duurzaam. Je loopt eerder vast, omdat je hart en ziel er niet achter kunnen staan. Het is dus belangrijk om ook daar gehoor aan te geven.  

Je intuïtie laten spreken? Misschien lukt dat nog niet altijd. Zeker bij grote beslissingen zijn we geneigd juist alleen analytisch te handelen. Terwijl je intuïtie je de weg wijst naar authentiek leiderschap. In alles wat je doet.

Een mooi moment dus om je innerlijke kompas weer eens op te poetsen. Daarbij kan ik je op verschillende manieren helpen:  

Online cursus ‘Ontwikkel je intuïtie voor zakelijk en persoonlijk succes’

In mijn online cursus leer je jouw intuïtie herkennen en gebruiken. Maar dat niet alleen. Je energie goed managen levert je belangrijke informatie en brengt je de ruimte om echt vooruit te komen. Contact leggen met het Universum en flow in je leven creëren? Ja, dat leer je ook! Het is een compleet pakket voor meer succes in je leven. Zowel op je werk als in je privé leven.  

Je kan vandaag nog starten in je eigen tempo. Ik leer je de theorie en ik geef je voorbeelden en praktische oefeningen, zodat je het gelijk kan ervaren en toepassen. Ben jij toe aan een gelukkig leven dat echt bij jou past? 

Live workshop Intuïtie

Op zaterdag 1 juni 2024 geef ik weer een live workshop over intuïtie. We gaan een hele dag met een kleine groep aan het werk. Je krijgt inzicht in hoe jouw intuïtie werkt en hoe je het toe kan passen in verschillende situaties. Je leert hoe je het combineert met je analytische denken. Het resultaat is dat je minder moeite hebt met beslissingen nemen en minder stress ervaart in je dagelijkse leven. Ik geef je praktische oefeningen en je kan gelijk vragen stellen. Heb je de online cursus al gedaan? Dan brengt deze workshop verdieping. Maar je kan ook gelijk starten met de workshop, als je eerst mijn persoonlijke begeleiding graag wilt hebben.

Eendaagse 1-op-1 dag

Wil je dieper ingaan op persoonlijke vragen? Dan is eendaagse 1-op-1 Antwoord op je vragen dag een mooie manier om helderheid te krijgen in jouw drijfveren en eventuele blokkades. Met mijn gave van helder weten en sterke intuïtie help ik al meer dan 25 jaar mensen die vastlopen. In hun werk of privé. Vaak is het zo, dat gebeurtenissen in het verleden bepalend zijn voor hoe het op dit moment met jou gaat. Dat geeft blokkades waar je zelf niet bewust van bent. Die kunnen een negatieve stempel drukken op je werk en je leven. En dan loop je vast. Tijdens de eendaagse 1-op-1 gaan we hier samen dieper op in. Omdat het niet altijd makkelijk is om zelf de antwoorden te vinden. Je krijgt meer inzicht in wat je tegenhoudt, maar ook in je eigen talenten. Je krijgt inspiratie en meer zelfvertrouwen om te doen wat jij echt wil. Wil je dat ook? Bel of mail voor meer informatie.

Eerst meer lezen? Download mijn gratis e-book

Wil je eerst meer lezen over het onderwerp? Download dan mijn gratis e-book ‘Roadmap voor je intuïtie’. Ik geef je daarin beknopt de 5 stappen, die je kan zetten om je intuïtie in te zetten voor meer succes in je leven. Het begint met je intuïtie beter leren kennen en de wereld om je heen leren duiden. Daarna leer je energie managen, zodat het stroomt waar het je helpen kan. Als je dan ook nog het Universum achter je weet te scharen, kan je leven in flow niet uitblijven. Deze ‘Roadmap’ is een fijne beknopte uitleg met mooie oefeningen van de stappen, die we in mijn online cursus verder uitrollen. 

Ik hoop je dit jaar (weer) te kunnen helpen om jouw geluk te smeden. En ook al lijkt het soms een lange weg, zodra jij de eerste stap zet, rolt de weg zich voor je uit! 

Heb je vragen? Plan een gratis 15 minuten gesprek in met mij. We kunnen dan even kennismaken en uitzoeken op welke manier ik je kan helpen.  

Met een hartelijke groet, Patricia