Vraag je al een tijd teveel van jezelf? Moet het altijd beter? Kost je werk je meer energie dan dat het oplevert?

Dan is het tijd voor een Loopbaan APK. Een Loopbaan APK geeft je zicht op waar je nu staat en hoe je hier gekomen bent. En nog belangrijker: wat jij kunt doen om weer geïnspireerd, met plezier en nieuwe energie je werk te doen.
De Loopbaan APK is een tweedaagse 1-op-1 sessie helemaal op jouw situatie en wensen afgestemd.

Reacties van deelnemers:
Babette: “Patricia heeft mij enorm veel inzicht gegeven over wie ik, waar mijn talenten liggen en waar mijn energie weglek zit. Dit geeft inzicht en vertrouwen. Na twee dagen Loopbaan APK heb je alle handvaten om je toekomst, met energie, weer richting te geven en je eigen koers te bepalen.”

Thijs: “Patricia is iemand die je op je gemak stelt, veel kennis van zaken heeft en je geeft wat je nodig hebt in plaats van wat je denkt nodig te hebben. De tweedaagse 1-op-1 sessie is een aanrader. Het was zeer interessant, intensief en effectief.”

Marlous: “Door 1 op 1 met elkaar in gesprek te gaan is er veel meer diepgang in het gesprek geweest. Hierdoor heb ik veel inzicht gekregen in de situatie waar ik nu sta en welke richting voor mij succesvol zal zijn. Ik heb veel handvaten gekregen waar ik concreet mee aan de slag kan gaan.”

 Wanneer is een Loopbaan APK nuttig?

  • Je haalt niet of niet voldoende plezier meer uit je werk;
  • De ‘fut’ is eruit;
  • Alles kost je energie;
  • Je hebt het gevoel al een tijdje stil te staan;
  • Je wilt vooruit, alleen weet je niet hoe;
  • Op zich gaat het allemaal wel het goed, maar… is dit het dan;
  • Je wil een scherp zicht op je kwaliteiten, drijfveren en -on- mogelijkheden.

APK
Om te voorkomen dat een auto stil staat of pech krijgt, heeft hij tijdig een APK nodig. Dat geldt ook voor ons. Wil je voorkomen dat je ‘stil’ komt te staan of erger thuis komt te zitten, een Loopbaan APK geeft je dat inzicht dat je nodig hebt om weer geïnspireerd en met nieuwe energie je werk te doen.

Persoonlijk Profilerings Plan
De Loopbaan APK is een tweedaagse 1-op-1 sessie. In twee aaneengesloten dagen maken we jouw situatie inzichtelijk en stellen een Persoonlijk Profilerings Plan op. Een effectieve handleiding voor het behalen van jouw doelen. Het geeft je handvatten welke concrete stappen je kunt zetten om weer met plezier aan de slag te kunnen.

We gaan kijken naar jouw talenten en drijfveren. Waar beleef jij plezier aan? Wat geeft energie en waar ben je goed in? Je kennis en ervaring brengen we in kaart. Wat kan je allemaal en wat zou je nog bij kunnen leren? Ook kijken we naar je situatie thuis en op het werk. Hoe ziet die eruit en wat zijn daar de mogelijkheden en kansen. En hoe past dit bij je kennis, kunde en karakter? De uitkomst daarvan geeft inzicht in wat je kunt veranderen om je prettiger en energieker te voelen in je werk.

Vaak blijkt dat je met een kleine verandering al veel resultaat kan boeken. En soms is het nodig om een grote switch te maken en misschien wel iets heel anders te gaan doen.

Is het tijd voor een Loopbaan APK?

Meld je dan nu aan voor mijn 2-daagse 1-op-1 Loopbaan APK. Dan nemen we samen je loopbaan onder de loep.

Hartelijke groet,
handtekening Patricia de Groot