Ben jij zo’n professional die zich altijd volledig inzet om het maximale uit het team of collega’s te halen? Dat is mooi, maar hoe zit het met jouw eigen ontwikkeling?
Wie coacht jou?

Natuurlijk weet je waar je kracht ligt en waar niet. En doe je ook iets met deze kennis? Heb je de ruimte en de mogelijkheid om te focussen op de doelen waar je energie van krijgt? Vaak is er aan het einde van de drukke werkdag geen tijd meer over. Daarom is het nú tijd om jouw persoonlijke kracht weer scherp te stellen en er ook daadwerkelijk iets mee te doen.

Training Persoonlijke Kracht
In deze training houd ik je samen met coach Wendy Pater een spiegel voor, zodat je scherp stelt wat jouw drijfveren zijn en waar je energie van krijgt. We begeleiden je in zelfinzicht en geven je handvatten om deze inzichten met de juiste focus in de praktijk te kunnen brengen. Het resultaat?  Je staat weer in je eigen kracht en weet weer wat er voor jou belangrijk is. Daardoor schep je ruimte en rust in je hoofd om bezig te zijn met de dingen waar jij goed in bent en blij van wordt. Niet alleen in je carrière, maar ook in je relatie(s) en je leven.
Met onze jarenlange ervaring, kunnen we snel en efficiënt uiteenzetten welke elementen jou vitaliteit en veerkracht bieden. En óók wat jou juist energie kost. Samen maken we een roadmap met concrete stappen hoe je je talenten in kan zetten om je doelen te verwezenlijken en je weer goed te voelen bij de dingen die je doet.

Drie dagen
De training duurt drie dagen, waarin je samen met een groep gelijkgestemde professionals aan de slag gaat. Door de groepsinteractie zijn de resultaten aantoonbaar beter. Binnen de groep is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Reactie van een deelnemer:
“In het begin vond ik het onwennig dat we met een groep vreemden zo persoonlijk waren. Maar al snel bleek dat juist de frisse en ongefilterde feedback van de groep heel waardevol is. Patricia en Wendy creëren een vertrouwde omgeving en hebben zelf een achtergrond in het bedrijfsleven, dus ze begrijpen precies waar ik als professional tegenaan loop. Door vooraf een persoonlijke telefonische intake te doen, maakten we een vliegende start en kwamen we snel tot de kern. Fijn als je een drukke agenda hebt.”

Wil jij:

  • meer inzicht in je kwaliteiten, talenten en valkuilen?
  • weten wat jou motiveert en energie geeft?
  • een heldere routekaart uitstippelen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling?

Geef je dan nu op via de website voor de training die start op donderdag 11 mei. We hebben plaats voor maximaal 10 personen.
Tot dan!

Hartelijke groet,
handtekening Patricia de Groot